Czy mogę wybrać, kiedy zostanie wykorzystany kod promocyjny?

W aplikacji mytaxi możesz zapisać na swoim koncie więcej niż jeden kod promocyjny.
 
Jeżeli dodałeś tylko jeden kod promocyjny, zostanie on automatycznie wykorzystany podczas kolejnego kursu z Płatnością przez Aplikację. Nie ma możliwości zrezygnowania ze zniżki wynikającej z dodanego kodu promocyjnego.
 
Jeżeli dodałeś więcej niż jeden kod promocyjny to w telefonach:
  • Android i iOS (iPhone) zostanie automatycznie wybrany kod o najwyższej wartości.
  • Blackberry i Windows Phone zostanie automatycznie wybrany kod o najkrótszym okresie ważności.
 Zmiany wybranego vouchera można dokonać ręcznie w trakcie procesu płatności (po prawej stronie pod przyciskiem z wysokością napiwku).